avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INVATAMANT - pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INVATAMANT - pensionare

Un cadru didactic se pensioneaza in timpul anului scolar in noiembrie. Ramane incadrat in continuare pe post pana la sfarsitul anului scolar la plata cu ora. Pentru aceasta perioada poate beneficia de gradatia de merit obtinuta prin concurs in 2010 pe o perioada de 4 ani?

Alte discuții în legătură

Acordare gradatii de merit in invatamantul preuniversitar alb_gabi alb_gabi Buna ziua. Sunt personal didactic auxilar si incepand cu anul 2009 am beneficiat panla la 01.07.2013 de gradatie de merit. - Conform OMECT 5730/2008 - ... (vezi toată discuția)
Pensionare cadru didactic Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Un cadru didactic indeplineste varsta standard de pensionare in noiembrie(in timpul anului scolar). Doreste sa depuna dosarul pentru pensie si in ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)