avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... buna - am sters din greseala un prieten pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

buna - am sters din greseala un prieten pe facebook

as vrea sa spuneti pentru facebok am sters un utilizator si vreau sa iau legatura cu el cum procedez #-o
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 18:25, 24 Septembrie 2012
cautati-l dupa nickname si trimiteti invitatia specifica cu motivele si SCUZELE de rigoare!
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
eraz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)
Divort in olanda jaco jaco daca se poate sa trimiteti utilizatorului : SNOO, pe adresa de mail, alta decat i-am trimis eu mesaj privat de aici de pe forum( poate nu mai are timp sa ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt clarifocarea gunoiului aruncat la ghena de bloc orsolya orsolya Buna ziua, In cursul zilei de azi sotul meu a primit o invitatie la politia locala \"pentru clarificarea unei siruatii\". Deoarece am insistat sa nu ... (vezi toată discuția)