avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis moped
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis moped

buna ziua.as dori daca se poate sa ma lamureasca cineva in aceasta privinta.
detin un scuter(moped) si am legislatia facuta.incepand cu luna ianuarie 2013 se da un examen pentru a obtine un permis categoria AM,intrebarea este daca mai este valabil acest act pe care il am eu in care atesta ca am facut legislatia.este un document cu poza mea si care atesta ca am sustinut acele ore de legislatie.va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Atestatul pentru moped este valabil in italia? ionelushh ionelushh salutari de curind mi-am scos un atestat, pentru un moped \"scuter\" problema este ca in februarie merg in italia si as vrea sa-l iau cu mine . dar din cite ... (vezi toată discuția)
Pot conduce un scuter dacã am cursuri de legislaþie fãcute în anul 2012? udau_1966 udau_1966 avand cursuri de legislatie facute in anul 2012,pot conduce pe drumurile publice din romania ,un scuter de 49cmc? mentionez ca detin permis de conducere ,care ... (vezi toată discuția)
Permis conducere mopede Mopedist Mopedist Conform Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 82/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 268/2010 ... (vezi toată discuția)