avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... vanzare produse prin Amazon UK
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

vanzare produse prin Amazon UK

Buna Ziua!
In cazul in care doresc sa vand produse textile prin Amazon UK in calitate de SRL, adica sa imi vand produsele prin intermediul acestora in spatiul UE, trebuie sa iau cunostinta de anumite reglementari/cerinte speciale?
Ma gandesc la etichetarea produselor (in limba engleza e suficient?), instructiuni de utilizare etc. sau alte solicitari specifice?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Eticheta traducere in limba romana produse din import florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Referitor la importul produselor alimentare vrac, în cutii, trebuie să existe și traducere în limba romană? Cine trebuie să pună această ... (vezi toată discuția)
Valabilitate atestare tehnica balistica amdmetal amdmetal cum pot afla daca pot folosi un agrement tehnic pentru un produs de la o firma din germania care imi da si agrement dar in limba engleza ? (vezi toată discuția)