avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am o societate care importă marfa din Italia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am o societate care importă marfa din Italia

Buna ziua,am o societate care importă marfa din Italia,mai exact cumpăr produse pt curățenie și detergenți și le vând într-un magazin in Romania.Pot vinde marfa cumpărată doar cu factura sau îmi mai trebuie și alte documente?
Menționez Ca suntem plătitori de TVA.
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 11:10, 1 Aprilie 2025
Ar trebui sa aveti si declaratie de conformitate Ue ale produselor de la producător.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt importator de produse alimentare in borcan sigilat de obicei ... alipuma alipuma Sunt importator de produse alimentare in borcan sigilat deobicei care deobicei expira in 24-36 luni. Eu cand vand la un distribuitor sau revanzator trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara produse alimentare si nealimentare (cosmetice,detergenti) cosminaluca cosminaluca Buna seara, Pentru achizitia intracomunitara de produse alimentare si nealimentare,eventual bauturi este nevoie de factura de achizitie si certificat de ... (vezi toată discuția)
Facturare madalina_oprea madalina_oprea E POSIBIL CA O FIRMA ROMANEASCA SA FACA O FACTURA UNEI FIRME ITALIENE SI SA LIVREZE MARFA UNEI FIRME ROMANESTI? SE POATE SPECIFICA PE FACTURA CA DESTINATIA ... (vezi toată discuția)