Arareori icon-urile inlocuiesc si completeaza intr-o inlantuire logica si decenta textul postat.
Un text compus in majoritate de icon-uri, completat cu minim alte cuvinte de legatura, poate constitui o provocare decenta in limitele decentei si a regulamentului de postare.
M-ati :O daca acceptati :coffee: :luck:, este un :luck: pentru toti!
:love::vishenka:
:wave:
Ce spuneti?
La rugamintea lui @eraz postez regulamentul acestui topic:
Reguli:
1. Un text mic, cu specificarea optionala a domeniului (proverbe, versuri, ...), o singura postare.
2. O interpretare sau mai multe raspunsuri (de preferat), o singura postare.
3. Pentru fair play, aprecierea interpretarilor (optionala) si postarea textului corect (obligatorie), o singura postare, de preferat in maxim 48 de ore, pentru a nu fi nevoie sa ne facem ?carnetele? Se considera incheierea discutiilor, fapt ce va determina reluarea acestora.
4. Autorul care nu a postat textul corect, va penalizat (optional) cu un text magic de catre interpret, text care va fi supus prezentelor reguli.
5. Omiterea semnelor : , ; . / ? poate schimba modul de perceptie al textului.
6. ?Intrusilor? li se va acorda atentia si respectul cuvenit, printr-un text (optional) original, corect, decent si tehnic.
7. Nu se admit ?citate?. Se considera mita pentru autor, ocupa in totalitate display-ul (chiar si mai mult), diminueaza analiza si concentrarea personala pe timpul interpretarii textului postat si distrage atentia.
8. Ce intelege @ din mesajul postat.
9. Aprecierea de catre autor a "traducerii" postarii, pe scara valorica de la 1 la 5.
9 bis- Rasul este permis in timpul liber, topicul este "un altfel de timp liber"!
Daca am :D este posibil sa imi fi :)
Daca am :(( cu siguranta am fost ;)
Daca am X-( sunt hotarat sa :P
Orice text poate fi considerat #-o
Per total =D>
:offtopic:
@eraz, corect ar trebui sa si scriem ceva, cum a facut @gigipopa si @iulia53, altfel vom intra toti decat sa insiram emoticoane, intelege cine ce vrea dupa. #-o
:hugall: ne sfatuim si vedem, ce va iesi :thumbup: