avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto proprietar plecat peste granita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto proprietar plecat peste granita

Varog sa-mi comunicati ce proceduri sau actiuni se impun in vederea radierii unui auto al carui proprietar este plecat peste granita si nu am posibilitatea sa-l contactez pt ca nu cunosc unde locuieste in afara granitelor
Cel mai recent răspuns: janos_robert , utilizator 22:35, 27 Septembrie 2012
Nu ati precizat daca sunteti ruda cu proprietarul
Nu ati precizat daca proprietarul are interesul radierii autovehiculului
Pentru a radia mijlocul de transport din evidentele fiscale, trebuie sa completeze Cererea de scoatere din evidenta a mijlocului de transport, la care se ataseaza contractul de vanzare cumparare. Totodata se solicita Certificatul fiscal pt al da cumparatorului sa o poate inscrie pe numele sau la Impozite si taxe. Problema este ca Certificatul fiscal nu puteti sa il solicitati in numele vanzatorului decat cu procura de la acesta.
nu este ruda, Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Probleme fisa de inmatriculare bandidos bandidos In vara acestui an am achizitionat un autoturism din orasul Targu-Jiu. Pana in prezent fostul proprietar nu mi-a trimis fisa fiscala si fisa de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Fiesta Fiesta Am înstrăinat de ceva ani un autoturism cu probleme tehnice care necesita reparații și care a ajuns intr-un service, cumpărătorul dorind a face ... (vezi toată discuția)