avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie crestere copil

Care sunt taxele ce trebuie platite la stat in vederea obtinerii indemnizatiei de crestere copil?Mentionez ca sunt in concediu fara plata.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 26 Septembrie 2012
Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului nu are relevanţă plata contribuţiilor de asigurări sociale, singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc nelly_cosmin@yahoo.com nelly_cosmin@yahoo.com C\'è trebuie sa fac pt a beneficia de concediu postnatal? Nu am muncit cu carte de munca ,dar asa vrea sa imi platesc singura taxele. Este posibil?si daca da ... (vezi toată discuția)
Lucrezi la o firma de la data de 01.04.2024 sunt însărcinată ... Onij Onij Lucrezi la o firma de la data de 01.04.2024 Sunt însărcinată de 1 luna Acuma am aflat că taxele după noi nu sunt platite Beneficiezi de concediu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - plata taxe gravide Ctistina Ctistina Pot sa imi platesc singura taxele pentru a putea primi prenatal sidaca maternitate avand in vedere ca nu muncesc!!va multumesc! (vezi toată discuția)