avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... transfer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

transfer

SUNT persoana adulta si am gradul de handicap grav -locomotor.Am optat pentru insotitor ,DECI NU ESTE VORBA DE ASISTENT PERSONAL..IN DISPOZITIA primita DE LA PRIMARIE INDEMNIZATIA A FOST TRECUTA PE NUMELE INSOTITORULUI. ACUM DORESC SA O TREC CONFORM LEGII PE NUMELE MEU, numai ca persoane de la asistenta sociala a primariei spun ca nu se poate.(PE LANGA FAPTUL CA AU FACUT O NEREGULA, NU VREAU NICI SA O REPARE). Ce trebuie sa fac sa trec indemnizatia pe numele persoanei cu handicap?(al meu).
Va rog sa-mi spuneti ce suma (indemnizatie) primeste persoana cu handicap pentru insotitor?. Cred ca este aceeasi pentru orice primarie?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie persoana handicap grav ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 contributia pentru asigurarile sociale de stat(pensie) se reţine din valoarea indemnizatiei pe care o primeste o persoană cu handicap grav care se intretine ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)