avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Actiunile noastre conteaza! Oficial, se reiau platile ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Actiunile noastre conteaza! Oficial, se reiau platile pe POSDRU!

26 septembrie 2012

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat astazi, la finalul sedintei de Guvern, in mod oficial, faptul ca urmeaza sa fie reluate platile catre beneficiari pe POSDRU, fiind alocate fonduri de la bugetul de stat pentru asigurarea atat a componentei FSE, cat si a celei nationale in vederea onorarii cererilor de rambursare.

De altfel, grupul nostru anuntase chiar de la finalul saptamanii trecute faptul ca la nivelul Ministerului de Finante se luase decizia de a aloca AM POSDRU suma de 375 milioane lei pentru reluarea platilor.

Asadar, vocile organizatiilor care implementeaza proiecte pe POSDRU au fost auzite de Guvern, iar demersul comun al nostru, si, nu in ultimul rand, al celor peste 140 de organizatii (beneficiari si parteneri POSDRU) care s-au alaturat acestuia nu a ramas fara rezultat.

Unind mesajele intr-unul comun am reusit, impreuna cu voi, organizatiile proactive care si-au adus contributia in acest demers (prin participarea la sondaj, semnarea scrisorii deschise etc.), sa convingem Guvernul de necesitatea deblocarii financiare imediate a POSDRU.
Detalii:
[ link extern ]


Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Scrisori cu confirmare de primire pentru convocarea adunarii generale extraordinare joannablue joannablue Buna ziua, imi puteti spune daca la adunarea generala extraordinara sunt necesare scrisori cu confirmare de primire catre cei care nu au semnat tabelul ... (vezi toată discuția)
Norme aplicare oug 148/2005 ContSters70514 ContSters70514 Ma poate ajuta cineva cu noile norme de aplicare ale OUG 148/2005? (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)