avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Detalii la ultimile intrebari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Detalii la ultimile intrebari

Am ajuns la contestatia in anulare, ANRP spune pe de o parte ca ni s-a permis investirea hotararii ca irevocabila si executorie in timp ce ei prin noiembrie au facut recurs... mentionez ca recursul a fost la Curtea de Apel Craiova in data de 25 septembrie 2008. Apoi, mentionand art. 318-321 reiau efectiv toate motivele pentru care am sustinut procesul si la fond si in recurs, netinand cont de probele depuse, probe clare, exacte, probe care au fost si disparute de la dosarul depus la prefectura... Deci, ce credeti?
Apoi, pentru ca tot am fost la dosar, am cautat chitanta cu care am platit onorariul avocatei si prin care ceream recuperarea chelt. de judecata, si ce credeti, chitanta nu este la dosar. Acum nu stiu a cui este vina dar o suspectez pe avocata caci mi=a spus ca nu mai putem face completare la dispozitiv fiind termnenul depasit, iar cerandu-va sfatul mi-ati spus ca pot solicita acest lucru timp de 3 ani de la pronuntare. Ce mai pot face? Chitanta nu e la dosar si nici copie nu am
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:45, 23 Ianuarie 2009
Pentru chitanta, solicitati avocatului sa va elibereze o copie xerox conforma cu originalul, stampilata.
Incercati sa o depuneti la dosar formuland o cerere in scris cu motivarea dvs. cum ca originalul acestei chitante a fost depus la dosar (eventual treceti si termenul cand ati depus-o) insa a "disparut".

Av. Cermak Iuliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestia in anulare+cheltuieli de judecata wap54 wap54 1. Dragii mei ce ma sfatuiti in acest mod(pe aceasta cale), va dau detaliile sa puteti analiza, am depus cerere si dosar pe Legea 290/2003, la prefectura, ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)