avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor toxicitate si spor de export
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor toxicitate si spor de export

In baza carei Legi se ofera spor de toxicitate si spor de export? Am nevoie de baza legala pentru eliberarea adeverintilor.Astept ajutorul dumneavoastra. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Acordare adeverinta grupa a ii-a de munca anterior anului 1990 MihaiCezar MihaiCezar Buna Ziua! Tatal meu a lucrat din 1973 pana in anul 2009 la o societate in Bucuresti in functia de vopsitor. Acum cand s-a apropiat vertiginos de iesirea la ... (vezi toată discuția)
Hristos a inviat ! avem nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatorarea ... oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatorarea problema: - recent instituţia noastră publică a angajat un restaurator ... (vezi toată discuția)
Model cerere acordare drepturi cat woman cat woman Am descoperit de curand, tot cu ajutorul dumneavoastra, ca benefiez de anumite sporuri, sporuri de care nu am beneficiat pana acum desi lucrez in mediu toxic, ... (vezi toată discuția)