avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voluntariat

Buna ziua,

Ce acte trebuie sa fie intocmite in cazul voluntariatului de o singura ocazie? Am gasit procedura pentru stagiul de voluntariat (contract, registru, etc), dar eu am nevoie de voluntari pe o singura ocazie, timp de 4 ore (pentru promovare servicii), fara plata. Si in acest caz trebuie sa parcurg toti pasii voluntariatului, sau procedura standard este valabila doar in cazul stagiului de voluntariat de minim 3 saptamani?
As avea nevoie de raspuns urgent, daca se poate.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 27 Septembrie 2012
Procedura se aplica si in cazul dumneavoastra, cu contract de voluntariat in dublu exemplar, etc.
Voluntariatul nu se poate desfasura decat in anumite domenii , iar beneficia nu poate fi o societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de voluntari CalinMarcela CalinMarcela Exista un registru pentru voluntari cu regim special sau pur si simplu il fac dintr-un registru normal. (vezi toată discuția)
Voluntariat gluten gluten Angajata cu CIM 8 ore pe zi cate ore de voluntaria poate presta la o alta institutie? (vezi toată discuția)
Voluntariatul melcsy melcsy Buna ziua Daca cineva lucreaza la firma ca un voluntar acesta trebuia anuntat la ITM, sau undeva? ce acte trebuiesc facuta in cazul voluntariatului? (vezi toată discuția)