avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dispozitii emise de primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dispozitii emise de primar

ART. 65
Atributiile de ofiter de stare civila si de autoritate tutelara pot fi delegate si secretarului
unitatii administrativ-teritoriale sau altor functionari publici din aparatul de specialitate cu
competente in acest domeniu, potrivit legii.
Revin la aceasta intrebare pentru ca am probleme serioase pe aceasta tema la servici( probleme care deriva din apartenenta politica a sotului meu, alta decat cea a primarului in functie). Pe dispozitie scrie ca mi se delega "atributii de alocatii, ajutor social si autoritate tutelara". Ori eu lucrez la dosare de alocatii de sustinere, altele decat alocatiile de stat,incalzire ,indemnizatii pentru crestere copil , indemnizatii persoane cu handicap, asistenti personali ai persoanelor cu handicap, anchete sociale pentru cazurile de divort, diverse alte anchete sociale altele decat cele legate de acordarea ajutorului social si alocatiilor de sustinere. Am gasit art. de mai sus in Legea 215/2002. As vrea sa stiu cat este de legala aceasta dispozitie . Mentionez ca tot ce fac desi nu apare detaliat pe dispozitie este enumerat in fisa postului. Multumesc tuturor celor care ma vor ajuta cu raspunsuri la intrebarile mele.

Alte discuții în legătură

Despre delegarea sarcinilor si delegarea raspunderii sorin_80 sorin_80 Sunt nelamurit intr-o problema si anume daca exista o delimitare clara intre delegarea sarcinilor si delegarea responsabilitatii? - in principal in cadrul ... (vezi toată discuția)
Atributiile de serviciu ale consilierului personal al primarului nikip2266 nikip2266 Buna ziua, o cunostinta care este consilier personal al primarului unei comune doreste sa afle daca in baza statutului sau de personal contractual pe care il ... (vezi toată discuția)
Secretar uat si sporul de dispozitiv laurstanga laurstanga secretarul comunei, in afara atributiilor sale conferite de legea 215/2001, are numeroase alte sarcini care ii sunt incredintate prin alte acte normative, ... (vezi toată discuția)