avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

Buna seara.O ruda a ciculat cu un autoturism inmatriculat in Austria pe drumurile publice din Romania circa 1 km moment in care a fost depistat de politia de frontiera,
fiindu-i intocmit dosar penal si fiindu-i confiscata masina,Precizez ca masina nu era furata doar ii era expirata asigurarea din Austria,Ce i se poate intampla?Poate recupera masina?Dosarul se afla la parchet.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:50, 28 Septembrie 2012
Buna seara ,
daca asa stau lucrurile depuneti actul si dovediti ca masina avea numai asigurarea expirata si nu este furata si dosarul se va solutiona in favoarea rudei dvs .
bafta
buna seara ,Se pare ca auto era radiata din Austria dar avea numerele pe ea si certicatul de inmatriculare,Repet nu era furata.De ce a fost confiscata? Era doar dosar penal ptr circulatie cu auto neinmatriculat.
daca este asa mergeti la potiei contactati organul care are dosarul si incercati solutionarea
Conducerea unui vehicul neinmatriculat este o infractiune prevazuta si pedepsita de OUG 195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate sultanescuflorin sultanescuflorin in data de 05.11.2014 am fost oprit de politia rutiera pentru control de rutina mi-au cerut actele masinii dar nu le aveam la mine e vorba de permisul ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal rca expirat adrian6969 adrian6969 buna am fost oprit in trafic de politia de frontiera si au depistat ca nu aveam rca si itp valabil si miau facut dosar penal retinut permis de conducere fara ... (vezi toată discuția)