avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

buna ziua ...sunt cofetar de meserie si mi-asi dori sa-mi deschid propria mea cofetarie dar nu am posibilitati financiare si ma intrebam daca se poate sa fac apel la fonduri europene ......nu stiu ce trebuie sa fac , unde sa merg sa cer mai multe detallii...v-asi fi recunoscatoare daca mi-ati da cateva raspunsuri in aceasta problema si sa ma indrumati...va multumesc anticipat:)
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:09, 2 Octombrie 2012
Unde doriti sa deschideti cofetaria?In mediu rural sau in mediu urban?
Pentru mediu urban/ rural aveti programele nationale SRL-D si START:
[ link extern ] /
Iar din fonduri europene aveti masura 123 din finantare PNDR.
[ link extern ] /

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)