avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru panificatie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru panificatie

Buna seara,
As dori sa deschid o brutarie in mediul rural, pe teren propriu, bazata pe productia de paine traditionala pe vatra. Mentionez ca am 25 de ani , sunt licentiata in domeniul asistentei sociale si momentan sunt director de hotel, nu am experienta profesionala in domeniul panificatiei si nu detin nicio firma momentan.
As dori sa stiu daca pot opta pentru fonduri nerambursabile in ceea ce priveste infiintarea brutariei si care ar fi masura care ar fi eligibila pentru cazul meu.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:48, 1 Octombrie 2012
Este potrivita masura 123, cititi detalii aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru gradinita si after school ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in ... (vezi toată discuția)