avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stand bauturi reci in parc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stand bauturi reci in parc

Buna ziua tuturor,

Am o idee pe care abia astept sa o pun in practica incepand cu vara urmatoare. Un stand de limonada in parc.

Sper ca ma puteti ajuta in a-mi spune de ce autorizatii trebuie sa dispun pentru a infaptui aceasta idee.

Vreau sa folosesc doua dozatoare de bauturi reci, acelea care au o cuva deasupra, iar lamaile sa le storc pe loc pentru ca sucul sa fie cat mai proaspat.

Ma puteti ajuta cu un raspuns? :D

Multumesc tare mult,
Cristi.

Alte discuții în legătură

Vine toamna? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Vara a dat-o in Toamna Si ploile curg siroi. \"Vara, nu mai esti o Doamna Pentru noi!\" (vezi toată discuția)
Micul dejun, de demult .... pana in zilele noastre POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]1989[/b] 5:00 Scularea. 5:05 Aprind focul și pun apa la încălzit. 5:30 Apa s-a încălzit ușor. 5:35 Adulmec parizerul și mă hotărăsc să fiu ... (vezi toată discuția)
Este necesara sau nu schimbarea de destinatie Darkfairy Darkfairy Buna ziua, am achizitionat un apartament la parter intr-un imobil de locuinte colective. Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca pot sa desfasor ... (vezi toată discuția)