avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... COMPENSARE
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

COMPENSARE

Buna seara,
Doresc sa stiu daca intre o institutie bugetara care are datorii la o societate privata si invers se pot face compensari legale, si baza caror reglemntari legale.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:30, 3 Octombrie 2012
H.G nr.685/1999
ANEXA 2
REGULAMENT DE COMPENSARE
a datoriilor nerambursate la scadenta ale contribuabililor, persoane juridice
ART. 2
Termenii utilizati
5. Persoane juridice - agentii economici organizati sub forma de societati comerciale, companii/societati nationale, regii autonome, institutii publice, unitati ale administratiei publice centrale si locale si alti contribuabili, persoane juridice.
@ela david eu nu am putut efectua o astfel de compensare a datoriilor existente intre societatea la care lucrez si o institutie bugetara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de compensare monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va solicit un raspuns la urmatoarea nelamurire: sunt agentul economic initiator al unui ordin de compensare cu o societate. Nu stiu care ... (vezi toată discuția)
Compensare Flori David Flori David Se poate face compensarea datoriilor reciproce intre 2 societati (SRL si SA) pe baza documentului \\"protocol de compensare\\" semnat de ambele parti, redactat ... (vezi toată discuția)
Operatiune de compensare margareta teodorescu margareta teodorescu Am citit destul de mult despre compensare dar nu stiu sigur de aceea caut ajutor. Am o factura care intrece 10.000 ron dar care nu are data scadenta. Trebuie ... (vezi toată discuția)