avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Nu gasesc in nomenclatorul meseriilor independente pe cea de agent imobiliar. In acest caz se poate infiinta PFA cu acest domeniu de activitate ( intermedieri imobiliare ) ?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:09, 30 Septembrie 2012
Da, se poate infiinta un PFA in acest domeniu ..
freeelis a scris:

Da, se poate infiinta un PFA in acest domeniu ..

In ce conditii:-/?

Se poate infiinta PFA daca aveti cursul de agent imobiliar sau alta pregatire asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d sau af intermedieri imobiliare Ionut_imob Ionut_imob Va rog sa ma ajutati si pe mine, vreau sa-mi deschid o firma de imobiliare (intermediere) cu asociat unic (doar eu). Am 28 ani si nu stiu ce sa aleg dintre ... (vezi toată discuția)
Poate un bucatar sa devina persoana fizica autorizata? maxim63 maxim63 Daca ati putea sa imi dati orice informatie legata de practicarea meseriei de BUCATAR CA PERSOANA FIZICA.CEVA DE GENUL CUM ESTE IN ANGLIA;ADICA ... (vezi toată discuția)