avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce incadrare de infractiune in cod penal se poate da ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce incadrare de infractiune in cod penal se poate da spetei urmatoare?

O societate comerciala x presteaza servicii cu alta societate comerciala y punand la dispozitie un utilaj cu angajat cu tot.
Utilajul lucreaza vreo 14 zile . In tot acest timp administratorul societatii beneficiare a dus cu presul pe celalalt administrator al societatii prestatoare in sensul ca va incheia contractul tot amanand. Cand si a dat seama ca va lua teapa prestatorul a retras utilajul si a plecat.
A facut o plangere catre parchetul de pe langa Judecatorie. A primit acasa o adresa ca trebuie sa se prezinte la Parchet ca sa isi precizeze ce infractiune considera ca este (ceva de genul).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:24, 30 Septembrie 2012
Nici eu nu observ sa existe vreo infractiune.

Prin urmare, nu cred ca veti rezolva nimic cu plangerea depusa.

Doar in cadrul unui litigiu de drept comercial se poate rezolva ceva dar depinde ce anume doriti sa rezolvati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antrenarea raspunderii penale Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua Am urmatoarea problema : am preluat de la o persoana o societate comerciala. La prima verificare, din actele contabile situatia era exact cea ... (vezi toată discuția)
Ce prevede art. 215 ? Myoararoshu Myoararoshu Buna seara, puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.? Multumesc, Mioara (vezi toată discuția)
Pedeapsa inselaciune simonaagachi simonaagachi care este pedeapsa pt inselaciune ,de la citi la citi ani?multumesc (vezi toată discuția)