avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drept de indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drept de indemnizatie somaj

O persoana inceteaza CIM cu data de 01.10.2012 prin demisie cu acordul partilor,iar cu data de 02.10.2012 se angajeaza cu Cim perioada determinata o luna 02.10.2012-01.11.2012,dupa expirarea perioadei poate benefici de somaj?are vechime in ultimele 24 luni -24 luni.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:57, 1 Octombrie 2012
Daca in inceteaza CIM pe perioada determinata cu art.56(1), lit.i) din Codul muncii poate beneficia de indemnizatie de somaj.
Nu e problema daca isi da demisia si imediat se angajeaza pe perioada determinata?
Nu este o problema deoarece conteaza cum a incetat doar ultimul CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima zi de lucru la cim pe dur determinata dijmarescu dijmarescu Buna ziua Am un CIM pe durata determinata. In contractul cadrul aprobat prin Ordin al Ministerului Muncii scrie la pct. C : \\"Durata contractului: a) ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie Mihalciuc Mihalciuc Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013 mi-am dat demisia de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv 4 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Somaj mariokempess mariokempess Buna ziua, Daca am un contract de munca pe perioda determinata,3 luni,pot beneficia de ajutor de somaj,la terminarea contractului?Mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)