avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare contract?

Am facut o constructie pentru care am luat materiale de constructii de la o firma X ;m-am inteles cu administratorul sa ii platesc dupa 5 luni, el a fost de acord si am convenit sa fecem un contract de colaborare la care am lasat un bilet la ordin in alb,si pentru o mai mare siguranta o ruda a girat cu o masina pentru respectivele materiale si am facut un contract de gaj pe masina ; au trecut cele 5 luni si nu am reusit sa platesc iar administratorul in cele din urma a renuntat sa foloseasca biletul pentru ca , contractul expira dupa un an si nu putea folosi biletul dupa cele 5 luni;a acceptat masina cu acordul rudei mele care e proprietar.Intrebarile mele sunt:pentru a anula contractul intre firma mea si a lui ce act trebuie sa facem ca sa imi poata inapoia biletul?ce act sa facem avand in vedere ca cele 5 luni pentu contractul de gaj au trecut,iar ruda mea vrea sa scape cu totul de masina , adica sa faca un contract de vanzare cumparare sa se poata radia cu masina de la primarie?

Alte discuții în legătură

Contract de gaj maiami maiami As vrea sa stiu ce se intampla in situatia in care am facut un contract de gaj pe o masina cu o firma de la care am luat materiale constructii pe o durata de 3 ... (vezi toată discuția)
Procedura in vederea anularii biletelor la ordin in alb si avalizate andrei-toma andrei-toma Am urmatoarea situatie. Prin societatea mea am incheiat un contract comercial cu o alta societate comerciala. Obiectul contractului presupunea prestari ... (vezi toată discuția)
Avalizare b.o. VALENTYN_CRISTIAN VALENTYN_CRISTIAN Buna ziua, am o executare silita din cauza unor B.O.,care au fost semnate de mine in favoarea firmei in alb,iar daca nu le semnam in alb nu mi se acorda ... (vezi toată discuția)