avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot vedea lista de sedinta din data de 27.09 la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot vedea lista de sedinta din data de 27.09 la Tribunalul Prahova?

unde pot vedea lista de sedinte din data de 27.09.2012 de la tribunalul din Ploiesti?#-o
Cel mai recent răspuns: Alin Gon , Avocat 10:50, 1 Octombrie 2012
Cautati pe prtalul instantelor de judecata.
Va multumesc ,am incercat pe adresa data dar nu am gasit.Exista vre-un site unde pot cauta dupa nume???
cand va apare harta selectati: judetul Prahova, apoi orasul Ploiesti, apoi Tribunalul Prahova. Dupa ce selectati Tribunalul va apare o fereastra cu butoane in stanga, selectati DOSARE si cautati dupa nume sau LISTE SEDINTE. La liste sedinte aveti in dreapta un calendar, selectati data care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Site cu termene de judecata OANA GORAN OANA GORAN aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc daca exista o judecatorie si daca e un caz pe rol mary_maria9023 mary_maria9023 am tot cautat....exista judecatorie sau tribunal la barcea?? si cum pot afla daca exista un caz care chiar ma intereseaza?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)