avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme CEZ - conectare 2 proprietati la un singur ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme CEZ - conectare 2 proprietati la un singur contor

Eu am o casa de vacanta batrineasca mostenire de la tatal meu si linga casa mea este casa unui var , iar cele 2 case sunt legate la sistemul electric CEZ impreuna , printr-un singur contoar . Tatal meu s-a certat cu acest var , nu-si mai vorbesc , iar acesta ori de cite ori se duce tatal meu pe acolo , ii debranseaza firele de curent electric ,lasindu-l pe acesta fara curent atitea zile cit el sta pe acolo.( el avind curent in continuare )
Curentul electric este bransat de catre tatal meu , acum multi ani in urma cind varul meu si familia lui erau mici copii , atunci traind fratele tatalui , care a decedat iar in casa au ramas copii;
Care ar fi caile legale de urmat pentru a nu mai avea aceasta situatie !

Alte discuții în legătură

Contor curent she-doc she-doc buna ziua, iata, pe scurt, povestea mea: suntem 3 frati, care am mostenit cate o parte din casa parinteasca, dupa decesul mamei. cei doi frati ai mei locuiesc ... (vezi toată discuția)
Masa succesoralã nelu_nedi nelu_nedi buna ziua! am fost beneficiarul unui act de donatie din partea bunici 75% (decedata)si tata 25% traieste ,acum 35 ani ,acest act a fost scutit de raport conf ... (vezi toată discuția)
Cum pot mosteni casa bunicilor? ellena ellena Buna ziua. Bunicii paterni au decedat acum 20 respectiv 10 ani. Au ramas 6 frati si surori, copii ai defunctilor ca mostenitori legali. Nu s-a deschis ... (vezi toată discuția)