avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in munca - laborator analize medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in munca - laborator analize medicale

Buna ziua. Am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns. Poate ma ajutati Dumneavoastra: Sunt asistent medical de laborator si lucrez intr-o unitate medicala privata in departamentul laborator. Cum trebuie sa fiu incadrat in munca ( sub ce cor) si de ce drepturi beneficiez in plus fata de asistentii generalisti? Mentionez ca angajatorul m-a angajat ca asistent medical generalist desi pe contractul de munca scrie clar ca sunt de laborator si imi desfasor activitatea in laorator. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Incadrare corecta in munca adi_brasov adi_brasov Buna ziua. Am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns. Poate ma ajutati Dumneavoastra: Sunt asistent medical de laborator si lucrez intr-o unitate medicala ... (vezi toată discuția)
Incadrare grupa doi maziludan83 maziludan83 Buna seara.Sunt asistent medical cu dubla specializare,cea initiala de generalist iar din 2014 si de radiolog.Din 2007 lucrez ca si asistent medical generalist ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza lunar brut valentinaanghel valentinaanghel Buna seara, Exista obligatia stabilirii salariului de baza lunar brut pentru asistent medical generalist din mediul privat la cel putin cel din sistemul ... (vezi toată discuția)