avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de baza lunar brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de baza lunar brut

Buna seara,

Exista obligatia stabilirii salariului de baza lunar brut pentru asistent medical generalist din mediul privat la cel putin cel din sistemul bugetar? Multumesc! O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 25 Martie 2014
Nu exista nicio astfel de obligatie.

Angajatorul are obligatia de a stabili un salariu de incadrare cel putin egal cu salariul minim brut pe economie.

Ultima modificare: Duminică, 23 Martie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca lucreaza la o clinica privata atunci are dreptul la cel putin salariul minim pe economie.
Daca e angajata la un agent de munca temporara (firma privata) in baza unui CMT dar isi desfasoara activitatea intr-o unitate de stat, atunci are dreptul la salariul si sporurile aferente unitatii de stat.
Buna ziua! Pentru un asistent medical generalist care a promovat in grad de asistent medical generalist principal care este codul cor? Multumesc! O zi buna!
Codul este 222101 - Asistent medical generalist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)
Salariu roxy123 roxy123 :(#-o:sorry::stunned:O sunt asistent de laborator (de 18-19 ani vechime in campul muncii la aceeasi unitate si de vreo 5-7 ani am principalul) cu un salar de ... (vezi toată discuția)