avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii obligativitate plata contributie CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

obligativitate plata contributie CAS

sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata de aproape 7 ani iar de curand am semnat o conventie civila cu o societate pentru prestarea unor servicii. contabilul respectivei societati m-a informat ca am obligatia de a plati contributia catre Casa de Asiguaru de Sanatate. va rog sa imi raspundeti daca am aceasta obligatie, tinand cont ca firma cu care am contract de munca le vireaza lunar, iar daca am aceasta obligatie, care este cunatumul acesteia si modul de plata al acesteia.

va rog sa argumentati raspunsul.....(in baza carei Ordonante sau legii nr. ... din ... )

multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
kaaf, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii kaaf kaaf daca intr-adevar nu pot incheia un contract de prestari servicii, din cauza celor mentionate, ce alternative exista ? (vezi toată discuția)
Contributii pfa lalicu lalicu Buna ziua , as dori o lamurire daca ma poate ajuta cineva . Lucrez cu contract de munca (8 ore) la o societate dar am si un pfa cu care pe baza unei conventii ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate geomarco geomarco O persoana care are un contract de munca pe perioada nedeterminata, un contract de consultanta de 2 ore si este si PFA ce contributii la fondul de asigurari de ... (vezi toată discuția)