avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru si taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru si taxa de timbru judiciar

O institutie publica ,in speta o primarie care introduce in instanta ,din oficiu,o actiune in anulare a unui act de nastere-act de stare civila- sau a unei mentiuni de pe marginea unui act de nastere e obligata sa plateasca vreo taxa de timbru sau taxa de timbru judiciar?Si daca da.........care ar fi valoarea lor?

Alte discuții în legătură

Sancțiune/metodă de constrângere a mamei să depună certificatul de naștere vechi pt anulare. Avocat Tabrea Alexandru Avocat Tabrea Alexandru Într-o speță, tatăl a procedat la recunoașterea minorului prin declarație notarială, aceasta a fost depusă la Starea Civilă pentru a se face ... (vezi toată discuția)
Modificare acte stare civila ionescualice ionescualice Buna seara, voi incerca sa fiu cat mai concisa intr-o problema care isi are punctul de plecare anul 1965. In acel an se naste un copil (baiat) dintr-o mama, la ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat naºtere ºi cnp roxcostea roxcostea Bună ziua, am şi eu o problemă. Fiul meu s-a născut în urmă cu aproximativ 8 luni. La naştere, doctorul l-a declarat fată din cauza unei malformaţii ... (vezi toată discuția)