avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare drepturi banesti de la angajator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare drepturi banesti de la angajator

Angajatorul sotiei a intrat in insolventa/faliment, sotia a fost insarcinata si a nascut cu 6 luni in urma, in urma falimentului s-au intocmit liste cu datoriile catre angajatii care au fost la munca in perioada inchiderii ce au fost platiti din fondul de garantare, iar sotia mea si multe alte colege/mamici care au fost in concediu medical sau alte forme au fost puse pe o alta lista, am citit niste legi care spuneau ca ele au prioritate la bani dar....ma rog, in prezent reprezentantul angajatorului si firma de insolventa au spus sotiei ca acesti bani se vor acorda de catre Casa de Sanatate, a sunat aici si i s-a spus ca nu ei ci angajatorul trebuie sa plateasca.

Cine trebuie sa o plateasca si ce putem face ca sotia sa primeasca drepturile banesti mai repede, mentionez ca este vorba de salariul pe 4 luni, cred, si garantia pe 1 an si jumatate.

Multumesc anticipat celor care ne pot da informatii

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi banesti de la angajator sau casa de sanatate?! mariotn24 mariotn24 Angajatorul sotiei a intrat in insolventa/faliment, sotia a fost insarcinata si a nascut cu 6 luni in urma, in urma falimentului s-au intocmit liste cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti - firma in faliment elavita elavita Ma aflu in urmatoarea situatie: Incepand cu luna august 2013 am intrat in concediu de maternitate. Salariul aferent lunii septembrie a fost achitat colegilor, ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ne-a oprit bani nikolla87 nikolla87 Buna ziua.Sunt agent de vanzari la o firma de distributie care de cativa ani incoace isi tot schimba denumirea sau mai bine zis cand falimenteaza una trece pe ... (vezi toată discuția)