avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat medical

buna ziua!
lucrez cu contract de munca in italia si trebuie sa suport o interventie chirurgicala. As dori ca aceasta interventie sa aiba loc in Romania, la o clinica particulara.
Rugamintea si intrebarea este daca certificatul medical emis de clinica romaneasca este valabil la locul de munca din Italia pentru a beneficia de concediu medical.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Obstructionare plata concediu medical dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua,sotia mea este angajata in campul muncii la o firma particulara .In data de 22.03.2013 a fost internata in spital si a suferit o interventie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am operat astazi de cataracta in privat (clinica ... sorrai sorrai Buna Ziua, M-am operat astazi de cataracta in privat (clinica nu are contract cu CASMB). Doctorul de familie nu vrea sa imi dea concediu medical pentru ziua ... (vezi toată discuția)
Formular s1, italia refuza sa mi l elibereze jircairina jircairina In prezent lucrez in Sicilia / ITALIA,am o mare problema ,trebuie sa fac o interventie chirurgicala in romania ...deci trebuie sa ma inscriu la casa de ... (vezi toată discuția)