avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA control fiscal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

control fiscal

Buna ziua. Am o nelamurire care nu ma poate lamuri nimeni. Am avut anuntat acum o luna si ceva control de la ANAF. deoarece actele mai trebuiau puse la punct, s-a facut suspendarea controlului la cererea noastra pentru ca cereau un reprezentant din firma, si eu stau in strainatate. Apoi am facut o declaratie, s-a suspendat pe 30 de zile si acum astept sa ma cheme si nu am primit nici un semn. Am fost de 2 ori cu actele si am fost refuzati, persoana respectiva gasind anumite motive. Eu vreau sa stiu daca trec aceste 30 de zile, si nu suntem chemati, afecteaza asta cu ceva rambursarea TVA-ului?Pt ca am cerut rambursare de tva. Si cum pot demonstra ca am fost acolo si num-a primit, putand sa zica ca nu m-am prezentat?Asta doar asa ca sa gaseasca motiv sa nu luam tva-ul. Chiar nu stiu cum sta treaba in situatia de fata. Daca aveti expereinte de genul, astept un sfat ceva. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:22, 2 Octombrie 2012
rambursarea de TVA este suspendata pina la finalizarea controlului.puteti notifica in scris organul de control in care le precizati ca sunteti gata cu documentatia si sa va comunice data reluarii controlului.
motive de suspendare oricum se vor gasi mai ales daca - plecind de la facturile dvs - vor face control incrucisat catre alte firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz rambursare tva wannabe wannabe Salutare tuturor ! Firma X (client), infiintata acum 3 luni, a semnat un contract de consultanta cu firma Y in calitate de (prestator). Y intocmeste ... (vezi toată discuția)
Daca exista termene legale le mai respecta cineva ? ecuatia2007 ecuatia2007 am cerut o rambursare de tva din data de 25.03.2010 a venit controlul dar dupa o zi am primit acasa stoparea controlului pana la ora actuala nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Control incrucisat inlineasofa inlineasofa Pentru solutionarea cererii de rambursare TVA, organul fiscal a suspendat controlul anticipat pentru efectuarea unui control incrucisat la unul dintre ... (vezi toată discuția)