avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina bulgaria

am o masina care a fost inmatriculata in bulgaria pana acum 2 ani cand politia mi-a retinut talonul si numerele din cauza asigurarii auto.acum ma intreb ce pot sa fac cu ea mai pot intra in posesia talonului.as putea sa o inmatriculez fara el in tara.va rog da-ti -mi o mana de ajutor un sfat....
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:58, 2 Octombrie 2012
Daca autoturismul era inmatriculat in Romania problema se rezolva foarte simplu. Faceati o asigurare si pe baza politiei de asigurare vi se restituie certificatul de inmatriculare. Numerele de inmatriculare nu se retin pentru lipsa asigurarii RCA. Ele vi s-au retinut pentru ca autoturismul l-ati inmatriculat in Bulgaria pentru a nu plati taxa auto. Dupa parerea mea, problema se poate rezolva incheind o asigurare RCA pe baza seriei caroseriei. Pe baza acestei asigurari va recuperati certificatul de inmatriculare dupa care urmeaza inmatricularea autoturismului in Romania platind taxele aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de conducere sandru72 sandru72 Buna ziua varog sa ma ajutati cu un raspuns. Suspendarea permisului de conducere pe 90 zile fara drept de a conduce adica dovada .autovehicolul este ... (vezi toată discuția)
Asigurarile si despagubirile in romania smith2008 smith2008 in data de 20.11.2010 am avut un accident de circulatie fiind lovit de un autoturism cu numere de bulgaria. Eu am tot o masina cu numere de bulgaria pe care am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal + 2 dovezi intocmite gresit si talon retinut al altui auto alexCta alexCta Buna ziua, vin si eu cu intrebari pe la voi dar si o stire bomba. :frantic: Nu prea gasesc ce e de facut in cazul meu si am nevoie de indrumarea voastra. ... (vezi toată discuția)