avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu de odihna

Am un salariat angajat pe 14.05.2012 care isi face lichidarea in 15.10.2012. Cum stabilesc cate zile de co are dreptul? La incheierea contractului a avut 21 zile / an.In luna mai a lucrat 8 zile, in luna iunie a lucrat 19 zile, in luna iulie a lucrat 19 zile, in luna august a lucrat 20 zile, in luna septembrie a lucrat 17 zile, restul zilelor fiind invoiri si CFP. Eu am calculat astfel : 21 zile : 12 luni + 1.75 zile/ luna. Am facut pt luna mai 1.75: 22 x 8; luna iunie 1.75 : 20 x 19 si asa mai departe. Este corect? Va rog un raspuns urgent ! Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:24, 3 Octombrie 2012
Concediul de odihna se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
1.75x numarul lunilor lucrate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna razvantamasanu razvantamasanu Buna tuturor, Am intanit o mica problema zilelea astea la serviciu legat de zilele de concediu ce mi se cuvin. Ca sa fiu direct va spun ca m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna corina_I corina_I Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de concediul de odihna. In data de 12 mai 2008 m-am angajat la firma la care lucrez in prezent. Initial mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna gmona gmona Am un angajat cu cim din data de 08.05.2014. Pe lunile iunie si iulie are 18 respectiv 25 zile concediu fara plata. Cum calculez concediu de odihna pe anul ... (vezi toată discuția)