avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BURSA DOCTORALA SI ASIGURARILE SOCIALE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BURSA DOCTORALA SI ASIGURARILE SOCIALE

Buna ziua!
Sunt inscrisa in anul I la doctorat cu frecventa, beneficiez si de o bursa si as dori sa stiu daca, in conditiile in care nu sunt angajata, trebuie sa imi platesc eu asigurarile sociale ( fond pensii, somaj, CAS) sau bursa echivaleaza cu un venit salarial.
Care este statutul doctorandului bursier in raport cu asigurarile sociale, drepturile si obligatiile derivate acestora?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Student doctorand la zi cu bursa peste 26 de ani - plata contributiilor la pensii//asigurare medicala asigurata din bursa universitara? oananao oananao Buna ziua, Doresc sa aflu statutul doctorandului la zi cu bursa peste 26 de ani si neangajat. In special, se realizeaza plata contributiilor la pensii si ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pristopanu07 pristopanu07 Buna seara, Va rog sa imi oferiti niste informatii privitoare la statutul unui student la studii de doctorat cu frecventa redusa, cu bursa, peste 26 de ani ... (vezi toată discuția)