avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbrarea actiunii in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbrarea actiunii in recurs

Buna seara

Am avut o actiune care a fost respinsa la tribunal .pe contencios administrativ fiscal, anulare act administrativ
Am depus recursul in termen legal la tribunal .
Cum procedez pentru timbrare ?
Astept citatia de la curtea de apel in care se stabilesc taxa de timbru si cea judiciara sau timbrez si depun chitanta inainte de a primi citatia ?
Cel mai recent răspuns: adiadiadi , utilizator 23:20, 4 Octombrie 2012
Asteptati citatia, instanta va mentiona cuantumul acesteia ( 1/2 din cea platita la fond) si o veti depune la primul termen de judecata.
Instanta este obligata sa va puna in vedere cuantumul taxei de timbru si a timbrului judiciar. Acest lucru va fi facut prin citatie. Veti timbra si veti depune dovada in instanta la termenul de judecata stabilit.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Rejudecare, lipsa timbraj, carmen_rusu carmen_rusu La fond mi s-a admis in parte actiunea, acordandu-se o suma egala cu reducerea pretului vanzarii, dar au fost respinse daunele interese pe motiv ca nu s-a ... (vezi toată discuția)