avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

cine achita drepturile banesti pentru un concediu medical pe o perioada mai mare de 184 de zile?
care este perioada legala de rambursare a platilor banesti datorate de catre casa de sanatate catre angajator?
daca angajatul are domiciliul, inclusiv medicul de familie, in alt judet decat sediul societatii la care lucreaza la care casa de sanatate sa se adreseze, cea unde are domiciliul personal sau unde este sediul societatii si unde se plateste cas-ul?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: AV. Cristina Oltea Petrescu , Avocat 08:08, 4 Octombrie 2012
Buna ziua, Prelungirea concediului medical peste 183 de zile se face pentru cel mult 90 de zile, conform procedurilor stabilite de Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, denumită în continuare CNPAS, împreună cu CNAS, în raport cu evoluţia cazului şi cu rezultatele acţiunilor de recuperare. Indemnizatia se plateste din Fondul National Unic de asigurari sociale de sanatate, de catre Casa de asigurari de sanatate, de la domiciliu.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii de boala Pupicia Pupicia Cate zile adre dreptul salariatul sa stea in concediu de boala? 90 de zile si apoi cu acordul comisiei inca 180 de zile? Aceste zile sunt pe tot anul? sau ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog cate zile de concediu medical are voie un angajat dreptul 90 de zile + 90 de zile (vezi toată discuția)
Concediu medical prelungit insistenta_67 insistenta_67 buna ziua, va rog sa-mi spuneti cate zile de concediu medical am dreptul sa primesc, avand in vedere faptul ca am luat 90 de zile de la specialist, si 90 de ... (vezi toată discuția)