avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... corectie financiara fara temei legal?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

corectie financiara fara temei legal?

Buna ziua
As vrea sa stiu daca unui Beneficiar de fonduri europene care nu este autoritate contractanta in sensul prevederilor OUG 34/2006 si care realizeaza achizitiile exclusiv in baza Instructiunii 26 POSDRU, ii poate fi aplicata o corectie financiara pentru incalcarea principiului proportionalitatii prevazut in aceasta Instructiune. In Instructiune nu se prevad detaliat situatiile in care se considera incalcarea principiului si nici nu se face trimitere la alte prevederi legale. Aplicarea acestor corectii este fara temei legal?

Alte discuții în legătură

Achizitii ong-uri fundatie - fonduri structurale europene Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Fundatiile care au proiecte FSE cum achizitioneaza produse/servicii. Pana acum cei de la ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)
Respingere documentatie anrmap alexrac alexrac Buna ziua Daca cineva poate sa ma ajute am urmatoarea speta: Sunt un SRL care derulez proiecte europene POSDRU. Am proiecte incepute de un an de zile, in ... (vezi toată discuția)