avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... adeverinta venit finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

adeverinta venit finante

Pe o adeverinta de venit de la finante trebuie sa apara venitul impozabil si din desfasurarea unei profesii liberale cat si din salarii?Mentionez ca anul acesta am lucrat si ca salariat, pe langa desfasurarea profesiei liberale, iar pe adeverinta de venit nu-mi apare decat venitul din profesia liberala.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:56, 5 Octombrie 2012
Conform art.57 alin(3)si 59 din Codul fiscal platitorul este obligat sa determine valoarea totala a impozitului anual pe veniturile din salarii,pentru fiecare contribuabil si sa depuna declaratia privind calcularea si retinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit la organul fiscal competent,pana in ultima zi a lunii februarie a anului curent pentru anul expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 danuta munteanu danuta munteanu Buna ziua. Am urmatoarea situatie: O asociatie de proprietar, retine , declara prin declaratia 100 si plateste din Iulie 2009 - Septembrie 2009 - inclusiv, ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale Radu Aura Radu Aura Am completat si transmis D205, insa nu imi este clar daca mai trebuie intocmite fisele fiscale pentru salariati. Ma puteti ajuta sa clarific aceasta problema? (vezi toată discuția)
Declaratia 205-venituri din dividende georgi24ro georgi24ro am urmatoarea situatie si am nevoie de niste sfaturi pentru ca de la asistenta contribuabili primesc doua raspunsuri opozabile. asociatii nu si-au ridicat ... (vezi toată discuția)