avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc


Stie cineva daca este OK sa dau sentinta in original la un executor fara sa am un contract ? (am contactat mai multi, nimeni nu vrea sa facem contract) E posibil ca executorul sa execute rau platnicul si sa ia banii mei in cazul in care nu am nici un contract cu executorul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc Soames Cosmin Robert , Executor judecatoresc 08:45, 10 Octombrie 2012
Pentru demararea executarii silite este necesar sa detineti hotarea investita cu formula executorie
Numai in baza titlului executoriu executorul judecatoresc poate solicita instantei de judecata sa dispuna incuviintarea executarii silite
Procedura de executare silita se poate realiza numai in baza unui contract incheiat cu executorul judecatoresc,care deschide dosar de executare silita in care urmeaza sa depuna succesiv si cronologic acte si documente intocmite cu scopul executarii silite a debitoruui dvs
Executorul nu face un contract propriu-zis, face un dosar. Dvs. trebuie sa primiti numarul de dosar care e de obicei scris pe chitanta si factura emisa la depunerea dosarului.
Sentinta-titlul executoriu in original se depune la executorul judecatoresc, fara necesitatea incheierii unui contract.
Multumesc pt raspunsuri. Nu exista riscul ca executorul sa recupereze banii si sa nu mi-i mai dea? daca merg pe varianta fara contract?
REFERITOR LA TEMERILE DVS TEMEIUL LEGAL ESTE 371 IND 1 C.P.Civ.
Executorul va recupera sumele pentru dvs iar acestea vor fi depuse intr-un cont special - cont de consmnari .
din contul de consemnari executorul va proceda la distribuirea sumelor cnform c.p.civ.
contactul pe care il solicitati dvs. nu este necesar cererea dvs de executare silita inregistrata si semnata de executorul judecatoresc este suficienta.
mai mult toti executrii judecatoresti sunt inregistrati si ii putei veifica pe site-ul UNEJ

Alte discuții în legătură

Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Se poate introduce o "actiune inpretentii" impotriva executorului judecatoresc? Manole Dumitru Manole Dumitru In cadrul procedurii executionale creditorul incheie cu executorul judecatoresc un Contract De Executare Silita cu specificarea termenului de finalitate a ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)