avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agresiuni verbale cu nota sexuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agresiuni verbale cu nota sexuala

Buna ziua, am o mare problema cu angajatorul care în săptămâna aceasta a venit băut la birou și ma agresat verbal cu cuvinte urâte. Ce pot face cu contractul meu de munca?
Cel mai recent răspuns: NiculitaElenaAlina , utilizator 22:40, 6 Octombrie 2012
era beat , puteti sa va prezentati demisia din motive personale daca nu va plac betivi , nu e normal comportamentul sau dar e seful pentru unii clienti :)) un loc de munca cere si rezistenta la conditii de stres.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
olden, utilizator
Contract legal? Sindicat? Pe ce post sunteti incadrata?
Daca doriti puteti depune o cerere de incetare a raportului de munca fie cu acordul partilor, fie cprin demisie.

De asemenea, puteti sesiza conducerea superioara de comportamentul acestei persoane .
Deşi Codul muncii nu face referire la normele de comportament, acestea trebuie respectate de salariat, sub sancţiunea răspunderii disciplinare. Obligatia de a respecta normele de comportare se deduce, pe de o parte, din ansamblul dispozitiilor legale, iar pe de alta parte din prevederile art. 5 din Codul muncii, care consacra principiul egalitatii de tratament, precum şi din dispozitiile art. 6 din acelaşi cod, relative la respectarea demnitatii şi conştiintei salariatului.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!!!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz - conditii ContSters141851 ContSters141851 buna!vreau sa demisionez si sa nu stau in preaviz,datorita comportamentului neadecvat al angajatorului! ce am de facut?va mulrumesc! (vezi toată discuția)
Probleme coleg de munca ionuthau ionuthau Buna ziua am o intrebare de 2 luni si cv tot am probleme cu un coleg de munca care e agent de vanzari vorbeste urat de sotia mea. Injura vorbeste pe la spate ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică si verbală la locul de muncă Heghibeli Heghibeli Bună! Ieri la servici un coleg m.a agresat fizic (m.a treas de ureche) si mi.a adresat cuvinte jignitoare. Pentru ca fosta lui concubină mi.a trimis câteva ... (vezi toată discuția)