avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Handmade

Buna ziua!
Am un PFA (momentan cu activitatea suspendata datorita concediului de crestere copil), iar domeniul de activitate este 'fabricarea altor produse manufacturiere', cod CAEN 3299. As dori sa stiu daca as relua activitatea pe acest PFA, ce se intampla cu indemnizatia CCC, ar insemna ca renunt la concediu? Si o alta intrebare ar fi daca as putea sa organizez ateliere de handmade in baza acestui cod caen, daca ar mai fi nevoie si de alte specializari sau cum as putea sa fac aceste workshopuri, daca e vreo reglementare speciala.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fiscalitate in domeniul artei Alexandramarin Alexandramarin Ce forma legala poate avea o persoana fizica care realizeaza produse \"handmade\", fara caracter de permanenta? Ca liber profesionist in domeniul designului ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere decoratiuni pentru nunti Adamaris Adamaris Ati putea sa-mi spuneti va rog care ar fi cel mai potrivit cod CAEN pentru inchirierea decoratiunilor handmade pentru diferite evenimente? (vezi toată discuția)
Afacere cu produse handmade- ce este legal ? campeand campeand Buna ziua , As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA sau AF sau ... (vezi toată discuția)