avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN inchiriere decoratiuni pentru nunti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN inchiriere decoratiuni pentru nunti

Ati putea sa-mi spuneti va rog care ar fi cel mai potrivit cod CAEN pentru inchirierea decoratiunilor handmade pentru diferite evenimente?
Cel mai recent răspuns: Adamaris , utilizator 01:58, 11 Ianuarie 2017
in opinia mea, activitatea descrisa de dumneavoastra se incadreaza la codul caen 7729 "Activitati de inchiriere si leasing cu alte bunuri personare si gospodaresti"
Va multumesc pentru raspuns. Eu m- am gandit ca as putea sa adaug si 9329 ,, Alte activitati recreative si distractive n.c.a" si 3299 ,,Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a" ca sa fie totul in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)
Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un pfa cu impozitare in sistem real Neagu George-Florentin Neagu George-Florentin Buna ziua! Vreau sa infiintez un PFA cu impozitare in sistem real pentru activitatea de inchiriere Cigar/Bar Corner pentru evenimente (nunti, botezuri etc - ... (vezi toată discuția)