avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general predare fier vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

predare fier vechi

Buna ziua !
Doresc sa predau la un centru de colectare autoturisme .Ce trebuie sa contina factura ? valoare fier si taxa mediu 3% ?
Cel mai recent răspuns: simomagda , utilizator 08:53, 8 Octombrie 2012
Din valoarea fierului vechi se scade taxa de mediu pe care o plateste achizitorul. Este bine cum ati procedat.
Fiind vorba de un autoturism, procedati in felul urmator. Emiteti aviz de insotire catre centrul de colectare. Aceastia vor elibera un certificat de distrugere-dezmembrare al acesteia, unde vor fi trecute seria sasiu si seria motorului. Intocmiti factura la fata locului , in functie de cantitatea inscrisa pe bonul de cantar. Mentionati taxa de mediu pe factura, seria sasiu si a motorului.(Fier vechi provenit din dezmembrare autoturism marca...seria sasiu..seria motor...).
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia doar fiscal o masina? cris-71 cris-71 Sunt proprietarul unui autoturism pe care in urma cu cateva luni l-am predat unui centru de colectare fier vechi. De la centrul de colectare am primit un ... (vezi toată discuția)
Radiere auto remat uniq1 uniq1 In ce conditii trebuie dusa masina la Remat(fier vechi), eu am dezmembrat masina, a rams caroserie si cateva elemente, seria sasiu e la locul ei. PE cei de la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)