avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire proprietate-gard despartitor proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire proprietate-gard despartitor proprietate

Buna ziua!am si eu o intrebare.locuiesc in mediul rural,iar vecinul din spatele casei ridica un gard pe fundatie de beton,tevi in beton si cu tabla de 2m.Este legala inaltimea si materialul folosit-tabla?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:36, 6 Octombrie 2012
Daca este ridicat pe proprietatea sa sau la nivelul hotarului da,este legala inaltimea
Nu exista dispozitie in vigoare care sa impuna materialul din care sa fie executata imprejmuirea proprietatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie gard metalic(teava si tabla)! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!.Doresc sa stiu daca imi trebuie autorizatie daca ridic un gard intre mine si vecin,din teava si tabla metalice.Mentionez ca proprietatea vecinului ... (vezi toată discuția)
Construire gard intre proprietati lillyian20 lillyian20 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema urmatoare: In 2010 am achizitionat o casa iar in spatele casei era un teren gol. Constructorul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vecinul meu a început constructia unui gard din foi ... Elutzamarin Elutzamarin Buna ziua. Vecinul meu a început constructia unui gard din foi de tabla si fundatie din beton la nici 6 cm de gardul de hotar ridicat de mine din lemn si ... (vezi toată discuția)