avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... INREGISTRARE CONSULTANT
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

INREGISTRARE CONSULTANT

Buna ziua!
Tot incerc de vreo cateva zile sa ma inregistrez ca si consultant, dar, desi dupa ce creez contul, il pot viziona si eventual modifica (apare inclusiv mesajul cu "modificarile au fost salvate"), la o cautare in baza de date cu consultanti pe domeniul meu nu ma regasesc printre rezultatele returnate....:(
Am facut vreo greseala? Trebuie sa astept o perioada ca sa se adauge si profilul meu? ...... Nu de alta, dar l-am creat de vreo 5-6 ori pana acum.........
Sper sa ma scoateti din ceata....:">
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:54, 11 Octombrie 2012
Adresati mesaj privat moderatorului sau administratorului forumului care sigur vor clarifica si solutiona favorabil problema cu care va confruntati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
nu stiam cum sa ma adresez direct. intre timp s-a gasit o cale. ms oricum de raspuns :)
Am rezolvat problema, multumesc tuturor de ajutor.
Pot sterge topicul, ca sa nu incarc forumul cu subiecte inutile?
Nu puteti interveni decat in mesajele dumneavoastra, timp de 30 de minute de la publicare - le puteti edita sau completa.

Nu va ganditi ca ar fi inutil topicul, asa afla lumea ca fiecare problema a utilizatorilor este importanta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)