avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECONTARE NAVETA - LEGE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECONTARE NAVETA - LEGE

Buna ziua!
As dori un raspuns din partea unui specialist legat de decontarea navetei cadrelor didactice. M-ar interesa sa stiu daca exista vreun articol de lege care da dreptul la decontare doar intr-un procent de 50% a cheltuielilor de transport pe motiv ca nu exista fonduri.De asemenea, cine trebuie sa fie actionat in instanta in caz de nedecontare a navetei: unitatea scolara, primaria sau ambele?
Multumesc frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: irina19867 , utilizator 18:26, 7 Octombrie 2012
buna ziua.si eu sunt cadru didactic,parcurg 60 km numai dus...si nu mi se deconteaza pe motiv ca primaria nu are fonduri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)