avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

maternitate

Buna ziua. Momentan sunt in concediu de maternitate prelungit la al 3-lea an pt. handicap de gradul 2. Contractul de munca era pe perioada determinata si s-a incheiat dupa ce am nascut , dupa 3 luni.As dori sa stiu daca raman insarcinata in perioada aceasta, beneficiez de concediu de maternitate in continuare si cum se calculeaza?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:47, 8 Octombrie 2012
1. Nu sunteti in concediu de maternitate ci in concediu crestere copil (CCC).

2. Daca veti naste inainte de a se termina CCC1 veti intra in CCC2 imediat ce se termina CCC1 si veti avea aceeasi indemnizatie.
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil Alexeioana Alexeioana Buna ziua. Momentan ma aflu in perioada de crestere copil care va implini 2 ani pe 21.04.2017. Daca nasc un alt copil pana atunci perioada aceasta de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)