avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

avocat

buna ziua,
nu stiu daca este corect cum procedez, dar as vrea sa stiu daca de pe acest site as putea solicita ca sa fiu reperezentata de un avocat in procesul pe care as vrea sa-l intentez tatal copilei mele, pt pensie alimentara.
daca da, cum / unde as putea apela.
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:50, 8 Octombrie 2012
Aveti in link un catalog cu consultati inscrisi pe forum, puteti alege sa cereti consultanta unui avocat din localitatea dvs.
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bacau DanielScorus DanielScorus Buna ziua. Nu stiu daca am posta unde trebuie, dar as avea nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe retrocedari de padure, pentru a ma reprezenta in ... (vezi toată discuția)
Avocat drept judiciar banciov banciov Va rog sa-mi recomandati un avocat bun in drept judiciar din localitatea DETA judet Timis (vezi toată discuția)
Mama - cauta avocat pt caz de parinti divortati - custodie comuna; tata cetatean american stabilit in olanda, mama romanca rezidenta in ungaria Ancutahorezeanu Ancutahorezeanu Divortul a fost semnat la notar in Romania. Tatal plateste pensia alimentara intr-un cont bancar de ipoteca pe casa in care locuieste mama cu copii. Astfel ... (vezi toată discuția)