avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PROGRAM DE CONTABILITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PROGRAM DE CONTABILITATE

O firma de software a realizat un program de contabilitate pe care il vinde la diverse firme. Firma de software cum inregistreaza acest program in contabilitatea ei
- este un serviciu prestat catre terti ?
sau
- este un produs vandut ? Si daca este produs, in ce cont trebuie sa regaseasca valoarea acestuia, tinand cont ca a fost produs o singura data si vandut de nenumarate ori? Cum trebuie procedat? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)
Transfer produs finit la marfa camelia adina camelia adina Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: 371= 345 (un transfer din gestiunea de produs finit la marfa ) este nota contabila eronata? Nu am voie sa fac ... (vezi toată discuția)
Furnizor extern - sua drbarbu drbarbu De cativa ani cumpar servicii de gazduire a website-urilor de la o firma din SUA. Pentru fiecare plata facuta, contabila imi calculeaza un impozit pe care il ... (vezi toată discuția)